Portfolio Category: Overige werkzaamheden

Gevelplaten reiniging

Een VvE in Diemen wilde graag de oude uitstraling van de gevelbeplating en zocht hiervoor een duurzame oplossing. Wij hebben de gevelplaten met een gepaste hogedruk gereinigd en daarna behandeld met een duurzame coating voor een langdurig resultaat.
Read more

Houten gevel reiniging

Voor een VvE in Zandvoort hebben de houten gevel van red cedar mogen reinigen. Dit hebben we gedaan door behulp van een stoomreiniger met slechts 40bar. Hierdoor beschadigd de gevel niet, maar wordt deze wel prachtig schoon. Na de stoomreiniging is de gevel volledig behandeld met een speciaal voor hout ontwikkelde Nano-coating om voor een…
Read more

Trottoir reiniging

De VvE van een groot pand in Amsterdam heeft Glazenwasserij Lutter ingeschakeld voor het reinigen van het trottoir rondom het pand. De groene aanslag op de tegels en op de gevel bij de brievenbussen is dmv een hogedrukreiniger professioneel verwijderd.
Read more

Totaal onderhoud

Van een pand in Amsterdam verzorgen wij altijd de glasbewassing uit. Echter was er dit keer ook gevraagd om de de gevel, dakterrassen en overkappingen te reinigen. Met onze eigen hoogwerker, welke een bereik heeft van 30 meter, konden we gemakkelijk de gewenste werkzaamheden uitvoeren.
Read more