Glasbewassing

Traditionele glasbewassing met behulp van een hoogwerker

Glasbewassing wordt bij ons hoofdzakelijk nog op de ouderwetse traditionele manier uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee onze kwaliteit waarborgen.

Glasbewassing met traditioneel ladderwerk
Doordat wij in het bezit zijn van hoogwerkers gebruiken wij de ladder uitsluitend nog voor de benedenverdieping of voor de hoogwerker onbereikbare plaatsen. Al onze werknemers hebben ruimschoots ervaring in de glazenwasserij zowel met de ladder als een hoogwerker zodat geen klus te klein of te groot is.

Glazenwasser met hoogwerker tot 13 meter
Glasbewassing is een risicovolle bezigheid. Daarom werken wij veelal met hoogwerkers. Deze brengen de glazenwasser moeiteloos en veilig tot een hoogte van 13 meter. Onze compacte hoogwerkers stellen ons in staat om zeer doelgericht te werken. Met deze hoogwerker zijn wij in staat om in vele smalle delen van bijvoorbeeld de stad of achterzijde van uw pand te komen.

Glazenwasser met hoogwerker tot 30 meter
Naast de zeer wendbare hoogwerkers die reiken een hoogte tot 13 zijn wij ook in het bezit van een autohoogwerker die maar liefst tot een hoogte van 30 meter kan reiken. Hierdoor kunnen wij moeiteloos tot de achtste etage veilig onze werkzaamheden uitvoeren. Naast deze bijzondere hoogte is deze ook in staat om een reikwijdte van 14 meter te overbruggen. Dit stelt ons in staat om moeiteloos over een plantsoen, een sloot en dergelijke obstakels de ramen te wassen. Ondanks de mogelijkheden van de autohoogwerker heeft deze het voormaat en gewicht van een gemiddelde personenauto. Dit stelt ons in staat om ook de smallere en moeilijke plekken te bereiken.

Door het combineren van deze hoogwerkers kunnen wij zeer efficient werken. Deze combinatie en het feit dat wij alle hoogwerkers en vervoer daarvan in eigen beheer hebben kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden en staan wij altijd direct voor u klaar.

Glazenwasser met hoogwerker
Glazenwasser in Amsterdam met hoogwerker
Glazenwasser Amsterdam voor de raambewassing van panden in Amsterdam met hoogwerkers
Glazenwasser met hoogwerker in Amsterdam voor particulieren
Keer terug naar de homepage